Ta hand om dina ben

admin Hälsa, Tips

För att leva hälsosamt och för att må bra både fysiskt och psykiskt så behöver vi motion rörelse är faktiskt livsviktigt. Vi kan förebygga en mängd olika hälsorisker om vi rör på oss kontinuerligt, men för att kunna röra oss obehindrat behöver vi ta hand om våra fötter och ben.

Förebygg och avlasta med stödstrumpor

Det är mycket som kan påverka våra ben; vikt, ålder, graviditet och gener är några faktorer men även hur mycket och hur vi belastar våra ben. Stödstrumpor och kompressionsstrumpor är ett fantastiskt hjälpmedel för att både höja din prestation och för att förebygga åderbråck och ofarliga svullnader i benen. Har du ett jobb där du står på fötterna hela dagarna eller ska du ut på en lång flygtur rekommenderar vi att du har ett par stödstrumpor tillgängliga.

Något för alla

Tidigare har du kanske förknippat stödstrumpor med oklädsamma knästrumpor men det är långt ifrån sanningen. Stödstrumpor har blivit väldigt populärt och det finns ett stort utbud online. Du lär garanterat hitta din egna favorit bland olika modeller och färger. Varför inte skaffa ett par till veckans alla dagar så riskerar du aldrig att vara utan ett par rena stödstrumpor.

You May Also Like..

Träna för bättre hälsa

Att rörelse, motion och en allsidig kost är bra för vår hälsa är inget nytt. Det är något vi lär […]

Få hjälp med problemhud

Om du lider av någon typ av problemhud finns det hjälp att få. Vanliga typer av problemhy är torr hy eller […]

Få den hjälp man behöver hemma

Ibland så kan det vara så att man behöver ett par extra händer hemmavid. Det kan vara så att man […]